'Joris' kerstboom in bibliotheek Escamp

Voor wie heeft u een kerstgedachte? Wie wilt u in het licht zetten?

Vanaf het weekend van 8 december staat er een speciale boom in onze bibliotheek - net als in het televisieprogramma 'Joris' kerstboom. In deze boom kan er een foto of knutsel hangen om iemand in het licht te zetten, te herinneren, om even bij iemand stil te staan die een belangrijke plek in uw leven inneemt of innam.

In de bibliotheek hebben we een aantal speciale transparante kerstballen waar u uw kerstgedachte in kunt doen. Kom gezellig langs en ga even rustig zitten om uw bijdrage voor deze speciale boom te maken, natuurlijk kunt u dit ook thuis doen. Graag horen we ook uw verhaal achter deze herinnering.

Kortom; de kerstboom als speciale ontmoetingsplaats - komt u ook?

Onze kerstboom staat tot en met 5 januari 2019 in onze bibliotheek.

Wij wensen u alvast mooie feestdagen toe.

Kerstboom Kerstboom