Kamerbreed met Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Kees Verhoeven (D66) en Henk Nijboer (PvdA)

Deze zaterdag zijn Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Kees Verhoeven (D66) en Henk Nijboer (PvdA) te gast in Kamerbreed op NPO Radio 1. Een live-uitzending vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui.

Waarover praten zij?
Kees Boonman praat met hen over het Turkije-referendum, de 'Brexit' en nieuwe verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk. En deze week besloot VVD-minister Henk Kamp de gaskraan in Groningen opnieuw verder dicht te draaien, maar is dat genoeg voor de Groningers?

Bijwonen?
Wilt u erbij zijn? De uitzending is voor bezoekers live bij te wonen op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek.

Kamerbreed, zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1 en via themakanaal NPO Politiek

Kamerbreed Kamerbreed - fotograaf:© AvroTros