Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Kennismakingsworkshop Creatief Schrijven 65+


In deze workshop wordt u op weg geholpen met een schrijfopdracht. U krijgt wat handvaten om op weg te gaan en dan is er ineens: een verhaal. Iedereen kan het! Schrijven, lezen en voorlezen; verras uzelf met een verhaal waarvan u nooit gedacht had het ooit te schrijven. Docent Jessie van Vlodrop leert u wat een goed verhaal nodig heeft, helpt u op weg en bespreekt de stukken. Meld u voor deze workshop aan bij uw gastvrouw.

Meld u voor deze workshop aan bij onze gastvrouw. Ook als u vragen heeft kunt u terecht bij ouderenindewijk@denhaag.nl of 070 - 353 80 30. 

Ouderen in de wijk
Het project Ouderen in de Wijk wordt in Den Haag uitgevoerd vanuit bibliotheek Escamp en bibliotheek Segbroek. In beide bibliotheken kunnen ouderen uit de wijk elkaar ontmoeten. De ruimte wordt multifunctioneel, passend bij de diversiteit van de doelgroep; discussiëren, cursussen, workshops, lezingen, (samen) krantje lezen, televisie kijken en ontmoetingen vinden hier allemaal plaats. Loop binnen voor meer informatie of neem contact op met één van onze gastvrouwen.

 

 

Ouderen in de Wijk Ouderen in de Wijk
Bibliotheek Den Haag