Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Kiezen is geloven

Het is weer verkiezingstijd! Tijd van gloedvolle verhalen, vurig debat en warme beloften. Maar hoe komt het überhaupt dat wij kiezers onze politici geloven? Maakt het voor dat geloof uit of je 'het eerlijke verhaal' vertelt, of je kiezer juist naar de mond praat? En hoeveel is geloofwaardigheid eigenlijk nog waard in deze tijd van bubbles, fake news en handige frames?

Over deze vragen organiseert B-Unlimited, het debatprogramma van Writers Unlimited en de Haagse Bibliotheek, op donderdag 15 februari Kiezen is geloven. Een stoomcursus geloofwaardigheid voor iedereen die wil gaan stemmen op 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Met onder meer acteur en regisseur Jaap Spijkers, pr-consultant Paul Stamsnijder, programmamaker en oud-wethouder Pieter Hilhorst en schrijver en Eerste Kamerlid Petra Stienen. Onder leiding van Patrick van der Hijden

Waar en wanneer
Centrale Bibliotheek (Spui 68)
donderdag 15 februari 2018, van 20:30 - 22:00 uur

Kaarten
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van B-Unlimited of Eventbrite.

Het is ook mogelijk kaarten te kopen aan de zaal, maar alleen als het programma niet is uitverkocht. Boeken via Eventbrite geniet daarom de voorkeur.

Verkiezingen Verkiezingen
Bibliotheek Den Haag