Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Kind & scheiding (geannuleerd)

Bent u pas gescheiden? Of heeft u onlangs besloten uit elkaar te gaan?  Dan komt er veel op u af. Tijdens deze interactieve informatiebijeenkomst delen de scheidingsexperts hun kennis en ervaring, zodat u de juiste keuzes voor uw kinderen kunt maken. U bent van harte welkom.

Kinderen op de eerste plaats
Terwijl de emoties hoog op kunnen lopen, moeten er ook afspraken met elkaar gemaakt worden voor de toekomst. Natuurlijk wilt u het goed doen voor de kinderen, zodat zij later terug kunnen kijken op een fijne jeugd. Maar hoe doet u dat? 

Scheidingsexperts
Aan de hand van een aantal (prikkelende) stellingen delen Anouk Klomp-Kraal (advocaat), Yvonne Soons (scheidingscoach), Josine Visser-de Groot (kindbehartiger) en Riëtte Bloem-Lutke Holzik (familiemediator) hun kennis en ervaring. Natuurlijk is er ruimte voor uw vragen. Ook is er de mogelijkheid een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen met één van de scheidingexperts.

Reserveren
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? U kunt zich telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice van bibliotheek Leidschenveen. Inloop vanaf 9.00 uur. 


Een plek voor de kinderen Een plek voor de kinderen
Bibliotheek Den Haag