Koppen Kleien; een cursus boetseren

In deze cursus boetseren gaan we in 4 lessen een Kop (hoofd) Kleien. Het gaat om kijken, zien en doen. Docent Klara Paternotte helpt en leert u om uw handen te laten vormen wat uw ogen zien! Zelfs als u nog nooit eerder geboetseerd heeft kunt u een goeie kop kleien, naar levend voorbeeld. Kom in kleding die vies mag worden, bv. een oud overhemd.

Docent Klara Paternotte

In Praag studeerde ik beeldhouwen aan de Academie voor beeldende kunst en in Den Haag aan de KABK grafische vormgeving. Cursussen die ik de afgelopen tijd in samenwerking met Koorenhuis heb gegeven zijn bv. “sieraden maken van restmaterialen” (voor ouderen) en beeldende kunst (op school). Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als grafisch ontwerper.

Waar: buurtbibliotheek Benoordenhout / Goetlijfstraat 5 / 070 353 75 50

Data: Maandag 8, 15, 22, en 29 januari