Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Leren fotograferen

Hij is er weer! De Culturele Zomerschool in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vanaf 25 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Parfum maken, vloggen, goochelen, een excursie naar druivenkwekerij Sonnehoeck en nog meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Geeft u zich dan snel op, u bent van harte welkom!

Haal meer uit uw fototoestel
Wilt u leren hoe u uw fototoestel creatiever kunt gebruiken? Professionele fotograaf en fotografiedocent Sander van der Wel geeft u de kans en leert u meer over fotografie. De workshop is voor beginners, maar ook de wat gevorderde fotografen kunnen hun kennis opfrissen. Perfect om straks mooie zomerse (vakantie) foto’s te maken. Neem uw digitale fototoestel mee! Deze workshop is voor volwassenen.

Reserveren
Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. U kunt zich telefonisch aanmelden, per e-mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt maximaal aan twee workshops deelnemen.

leren fotograferen leren fotograferen
Bibliotheek Den Haag