Levensverhalen inclusief driegangenlunch 65+

In samenwerking met Resto VanHarte en de Haagse Hogeschool organiseert Ouderen in de Wijk zes opeenvolgende donderdagen een driegangenlunch. En u bent hier van harte voor uitgenodigd!

Het verhaal dat je vertelt, maakt de mens die je bent. Voor veel mensen is het delen van hun levensverhaal dé manier om de balans op te maken.

Kom gezellig eten en vertel úw verhaal aan een student van de Haagse Hogeschool. U krijgt uw levensverhaal op papier en de student verdient er studiepunten mee. Terwijl u uw verhaal vertelt, trakteren wij u graag op een heerlijke driegangenlunch.

Op 22 november 2017 wint het mooiste levensverhaal de ‘Haagse 10 met een Griffel’. En u krijgt hiervoor uiteraard een uitnodiging!

Levensverhalen vindt plaats op donderdag 12 + 26 oktober. Elke keer kunnen er maximaal 15 personen meedoen. U kunt u voor één van deze data opgeven via 070-3538030 of via escamp@bibliotheekdenhaag.nl.

Ouderen in de Wijk Ouderen in de Wijk