Maak je eigen Keith Haring! (volgeboekt)

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Waaraan ben jij te herkennen? Aan je krullen, bruine ogen, vrolijke lach? En jouw familie, vrienden of collega’s? Persoonlijke kenmerken horen bij iemands identiteit. In september en oktober diepen we dit onderwerp - identiteit - uit in de bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Verheug je op inspirerende workshops, lezingen, excursies en dansoptredens voor iedereen!

In deze workshop van Art-s-Cool kun jij laten zien wie je bent in de tekenstijl van Keith haring.

Tekeningen met felle kleuren en zwarte lijnen
Keith Haring was een Amerikaanse kunstenaar. Hij tekende altijd in vrolijke felle kleuren met dikke zwarte lijnen. Een kunstenaar van Art-s-Cool vertelt je van alles over over deze beroemde kunstenaar en je ziet hem aan het werk in een filmpje. Daarna ga je zelf aan slag met dikke viltstiften op karton. Maak je eigen Keith Haring! Workshop voor kinderen van 7-12 jaar.

Keith wilde dat iedereen kunst maakte, vooral kinderen!

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveer dan snel een plekje, telefonisch, via mail of bij de klantenservice.

Maak je eigen Keith Haring! Maak je eigen Keith Haring!