Marketing & Evenementen zoekt een hbo stagiair(e)!

Opzoek naar een leuke marketingstage waar je ook nog eens evenementen mag organiseren? Wil jij je Snapchat en Instagram skills eindelijk eens professioneel inzetten? Goed nieuws! Bibliotheek Den Haag heeft nog plek.

Bibliotheek Den Haag speelt een verbindende rol in elke wijk van Den Haag. We willen ervoor zorgen dat iedereen vrije toegang heeft tot informatie en we willen een ontmoetingsplek zijn in de wijk waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Per jaar begroeten wij ruim 2,5 miljoen bezoekers in de Centrale Bibliotheek en onze 13 wijkbibliotheken.

Afdeling Marketing & Evenementen

We zijn verantwoordelijk voor de organisatie van eigen culturele evenementen in de Centrale Bibliotheek. Evenementen zoals: ECI Literatuurprijs, Nederland Leest, de Boekenweek, de Kinderboekenweek, Kinderboekenparade, Betovering, lezingen, exposities, workshops etc.
Daarnaast werken we samen met andere culturele instellingen in Den Haag en verlenen we medewerking aan grote evenementen in de stad zoals het Bevrijdingsfestival. Ook maken wij gebruik van Sociale media om de naamsbekendheid te vergroten. Ten slotte houden we ons bezig met acties naar onze potentiële en bestaande leden, zoals ledenwerfcampagnes en ledenbehoud.

Wat je bij ons gaat doen:

• Je draagt bij aan het opstellen van communicatieplannen en projectplannen;
  • Je voert zelfstandig of in teamverband communicatieactiviteiten en –projecten uit;
  • Je creëert content voor onze sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram en Snapchat;
  • Je denkt mee hoe we de juiste mix aan communicatiemiddelen in kunnen zetten om doelen te behalen en onze doelgroepen te bereiken;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van (digitale) communicatiemiddelen en bent in staat deze in te zetten;
  • Je krijgt de mogelijkheid om onderzoek en analyses uit voeren;
  • Je bent verantwoordelijk voor de logistiek en processen  en draagt bij aan interne communicatie.

Wat we van je vragen:

• Je volgt een Communicatie- of Media- en Entertainment Managementopleiding op hbo niveau
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kunt werken in teamverband
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel en creatief
  • Je kunt vanaf januari 2018 beginnen met je stage

Wat we je kunnen bieden:

• Voldoende en goede begeleiding
  • Een afwisselende en leervolle stage
  • De kans om jezelf te kunnen ontwikkelen
  • Informele maar professionele werkomgeving
  • Stagevergoeding