Media Academie: Je eigen vlog maken!

Ben je 12 jaar of ouder en wil je zelf een vlog maken en leren hoe je beelden monteert op (je eigen) smartphone of tablet?

Gebruik je een storyboard of een shotlist en hoe voeg je die leuke effecten toe?
En hoe maak je eigenlijk een voice-over?

Kom het leren tijdens de workshop Vloggen!

De workshop Vloggen wordt op zaterdag 9 maart, 16 maart, 23 maart én 30 maart gegeven.
Krijg je je vlog niet in een keer af? Kom dan een van deze zaterdagen terug. Je bent natuurlijk ook welkom om een nieuwe vlog te maken!

Wil je zeker zijn van een plekje? Stuur dan even een e-mail, maar spontaan komen mag ook!

Deze activiteit is onderdeel van de Media Academie

Van vlogs tot human library, van verrassende wetenschap tot lekker relaxen; dat doe je bij de Media Academie! Dus ben je 12 jaar of ouder en wil je meer weten over (nieuwe) media? Kom dan langs!

Elke zaterdag tussen 14.30 - 16.30
In het Cursuslokaal op de Jeugdafdeling