Megavlieger bibliotheek gaat de lucht in!

Heb jij ook meegewerkt aan de megavlieger? De hele zomer maakten kinderen in de Haagse bibliotheken onderdelen van wat uiteindelijk een supergrote vlieger zou worden. Er is hard gezwoegd tijdens de workshop ‘Bouw een megavlieger’, met een prachtig resultaat als gevolg.

En nu is het bijna zover: zondag 30 september, tussen 13.00 en 14.00 uur stijgt de vlieger (als de wind een beetje meewerkt natuurlijk) op tijdens het Vliegerfeest in Scheveningen. Kom je ook kijken? Op het strand is een veldje waar de vliegers gemaakt worden, en daar gaat ook ons megakunstwerk de lucht in. Een spannend moment natuurlijk. Nu nog hopen dat er een flinke wind staat aan het strand …

We zien je dan!

Hieronder een klein voorproefje van een gedeelte van de vlieger, gemaakt door de kinderen in bibliotheek Loosduinen!