Microsoft Office, de basis (2) VOL

Met behulp van de computer een goede brief schrijven, of een uitnodiging? Of je kinderen helpen met het maken van hun spreekbeurt of werkstuk? Daar zijn handige programma’s voor. In deze module zullen we u de basisfuncties van Word en PowerPoint leren zodat u niet alleen een tekst kunt maken die er aantrekkelijk uitziet, maar ook hoe u die netjes opslaat en weer terugvindt.

De cursus bestaat uit twee dagdelen van 2 uur. Tijdens de eerste bijeenkomst richten we ons op het programma Word waar onder andere brieven, sollicitaties en werkstukken mee gemaakt worden. De tweede bijeenkomst gaan we kijken naar PowerPoint, hiermee kunnen mooie presentaties en spreekbeurten worden gegeven.

PowerPoint en Word PowerPoint en Word