Muzikale verhalenkamer: Een huis voor Harry (volgeboekt)

Houdt uw peuter van voorlezen, muziek maken, zingen en bewegen? In de Muzikale Verhalenkamer kruipt Josette van Music Monkeys samen met de kinderen in de wereld van het Prentenboek van het Jaar Een huis voor Harry van schrijver en illustrator Leo Timmers.

Een huis voor Harry
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Spelenderwijs
Voor Josette van Music Monkeys is muziek een essentieel onderdeel van de opvoeding. Door samen spelenderwijs bezig te zijn met muziek, kunt u de ontwikkeling van uw kind stimuleren. Omdat dat  dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is, wil zij u graag hiermee op weg helpen.

Reserveren
Vindt u het leuk om samen met uw peuter mee te doen? U kunt U telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Prentenboek van het Jaar Prentenboek van het Jaar