Nationale Voorleesontbijt met MusicMyStyle (3+) 2019 Volgeboekt!

De Nationale Voorleesdagen 2019 worden op woensdag 23 januari ingeluid met Het Nationale Voorleesontbijt en duren tot en met 2 februari.

In onze bibliotheek nodigen wij een kleuterklas uit de wijk uit. Maar er kunnen nog een aantal ouders/grootouders met peuter/kleuter bij.

Vindt u het leuk om bij dit muzikale ontbijt aanwezig te zijn? Meldt u dan snel aan! Marloes Anijs van MusicMy Style is onze muzikale gastvoorlezer.

Het Prentenboek van het Jaar 2019 is Een huis voor Harry van Leo Timmers

In bibliotheek Den Haag lopen de Nationale Voorleesdagen door in de Peuterweken. Die duren tot aan de Voorjaarsvakantie. Is uw peuter of kleuter nog geen lid van de bibliotheek, dan ontvangt u bij aanmelding een leuke verrassing, zolang de voorraad strekt!

Nationale Voorleesontbijt 2019 met MusicMyStyle Nationale Voorleesontbijt 2019 met MusicMyStyle