Onderwijsstaking? Naar de bieb!

Doet de school van uw kinderen mee met de landelijke onderwijsstaking op vrijdag 15 maart? Kom dan naar bibliotheek Ypenburg. Studenten van ROC Mondriaan, locatie Aspasialaan, doen mee met NLdoet en organiseren deze dag allerlei leuke activiteiten voor uw kinderen. Samen maken we er een mooie dag van!

Vrije dag
Bijna alle scholen in het basisonderwijs sluiten vrijdag 15 maart hun deuren vanwege de onderwijsstaking. Dit betekent dus een vrije dag voor de meeste kinderen. De studenten van ROC Mondriaan grijpen deze staking aan om hun handen uit de mouwen te steken. In bibliotheek Ypenburg lezen zij de hele dag door voor, doen spelletjes met de kinderen en gaan met ze aan de slag aan de knutseltafel. Tussen de middag trakteren zij de kinderen op zelfgebakken poffertjes. Dat wordt smullen!

Over NLdoet
Het Oranjefonds organiseert op 15 en 16 maart voor de 15e keer weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje actief bezig te zijn voor de samenleving.

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland