Ontbijten en een verhaal (volgeboekt)

De Nationale Voorleesdagen beginnen elk jaar met een feestelijk voorleesontbijt. Geen gewoon ontbijt dus, maar een echt voorleesontbijt: met broodjes en boeken. Want met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bij het ontbijt dus!

Voorlezen en ontbijten
We nodigen je daarom vandaag in onze bibliotheek uit voor een lekker ontbijtje. En om te komen luisteren naar het leukste prentenboek van het jaar: Een huis voor Harry, met tekst en illustraties van Leo Timmers. Het wordt voorgelezen door Ellen Buijze-Gerritse, dierenarts in Leidschenveen. Zij heeft zelf drie katten. Je mag ook zelf een placemat maken, en die neem je daarna gewoon mee naar huis!

Een huis voor Harry
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Reserveren
Ben jij 2, 3 of 4 jaar en wil je ook komen? Aanmelden kan telefonisch, via mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. Voor je (groot)ouders/begeleiders staat de koffie klaar.

Prentenboek van het Jaar Prentenboek van het Jaar