Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Ooievaarsfestival

- Gratis festival voor jong en oud op zondag 19 november in het Haagse stadhuis.

Op zondag 19 november is het feest! Dan worden Ooievaarspashouders weer verwelkomt in het Haagse stadhuis, voor alweer de 15de  editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival. Het festival is weer op de vertrouwde locatie: het Haagse stadhuis, en dit jaar nóg feestelijker en gezelliger. Het wordt een dag om niet te missen.

 

Het gratis Ooievaars Kunst & Cultuurfestival wordt georganiseerd voor Ooievaarspashouders en hun vrienden en familie uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Voor alle leeftijden is er 12 tot 17 uur van alles te beleven op het gebied van kunst en cultuur. Dans, theater, muziek en workshops waar pashouders cadeautjes kunnen maken voor de naderende feestdagen.

 

Opening met super tombola

Wethouder Rabin Baldewsingh van Sociale zaken opent het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival. Zijn collega wethouders Nadine Stemerdink uit Leidschendam-Voorburg en Björn Lugthart uit Rijswijk zijn ook aanwezig. Om 12.15 uur is een super tombola met prachtige prijzen en volgt een spectaculaire opening van het festival met dansers, waarna alle activiteiten van start gaan.

 

Bibliotheek

Ook de bibliotheek is natuurlijk aanwezig, want het hele jaar door kunnen Ooievaarspashouders in de bibliotheek gratis lid worden en korting krijgen op allerlei cursussen en workshops in de bibliotheek! Tijdens het festival kun je bij onze stand bookfaces maken, je laten schminken en tafeltennissen met boeken. Ja, echt. Het wordt leuk!

Bibliotheek Den Haag