Opening Krokus Kabaal met Daan en Dirk, theater en een beatboxer! (6+)

Krokus Kabaal, het leukste kinder- en kunstfestival in Den Haag! In de voorjaarsvakantie is er op 10 locaties een rondreizend programma van voorstellingen en activiteiten voor kinderen. Wij openen vandaag het festival met muziek theater en een gezonde snack. (6+)

Programma:
13:00 tot 14:00 uur: lunch, broodjes en gezonde snacks
13:30 tot 14:00 uur: muziekoptreden Daan & Dirk
14:00 tot 14:30 uur: Theater, Sebastiaan, Chyramain en Beatboxer Jim

Daan & Dirk 6+
Het Delftse duo Daan & Dirk zingt en speelt rebelse kinderliedjes. Vaak origineel werk, soms liedjes van anderen, maar altijd eigenwijs. Daan blaast je omver met zijn zang, Dirk is virtuoos op de gitaar, en Leander is hun grote vriendelijke basgitarist die soms mee komt optreden. Een optreden van Daan & Dirk is altijd een feestje.

Nieuw! Theateract 6+

Een muzikale voorstelling over een jongen die zijn kleur zoekt. Hij zoekt in potloden, een pakje fristi, onder jouw voeten, in bloemenvelden en zelfs helemaal in de oceaan. Hij kan zijn kleur nergens vinden, kom jij hem helpen zoeken? De voorstelling wordt gespeeld door Sebastiaan van Loenen. Beatboxer Jim van Lier zorgt live voor de muzikale ondersteuning.

Reserveren
Kom je ook? Je kunt je telefonisch aanmelden, via ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Daan & Dirk Daan & Dirk