Opening tentoonstelling 'Vensters op Den Haag'

In de pop-up tentoonstelling ‘Vensters op Den Haag’ staan 5 Haagse verhalen centraal. Persoonlijke geschiedenissen over het leven in onze stad tijdens de Tweede Wereldoorlog óf over het vinden van een nieuwe plek in de Haagse samenleving na migratie. Verhalen over avontuur, durf en aanpassing, maar ook over verlies, acceptatie en opnieuw beginnen. Allen kennen ze één gemene deler: het zijn familiegeschiedenissen die deel uitmaken van onze stadsgeschiedenis.

Graag nodigen wij je uit voor de opening op zaterdagmiddag 16 maart om 14:00 uur. De tentoonstelling is te vinden in de Bibliotheek Schilderswijk aan de Koningstraat 439 te Den Haag. Het programma is als volgt:

13:45 uur inloop met koffie en thee
14:00 uur welkomstwoord door Hanneke Verbeek & Inge Brouwer
14:15 uur leerlingen en geïnterviewden aan het woord
14:45 uur gelegenheid om de tentoonstelling te bekijken en in gesprek te gaan

U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar info@demurenhebbenoren.nl ovv Opening

De muren hebben Oren De muren hebben Oren