Opruimen is (g)een kunst! (volgeboekt)

Vindt u het moeilijk om spullen weg te doen? Voelt uw huis (te) vol aan? Wordt u moedeloos van het steeds weer opnieuw beginnen met opruimen? In deze workshop leert u waar u het beste kunt beginnen met opruimen, op welke manier u beslist wat u wel of niet bewaart en hoe u de opgeruimde plek zo houdt.

Rust en ruimte, in huis en hoofd
Het is vrij simpel om uw huis te vullen met spullen, maar het is veel moeilijker om die spullen weer los te laten. Met de tips van vanavond kunt u aan de slag, praktisch en gestructureerd. Zodat u rust en ruimte krijgt, in uw huis en in uw hoofd.

Opruimkriebels
De afgelopen jaren heeft Sophia van Thiel gewerkt als communicatieadviseur in de zorg. Van nature is zij goed georganiseerd en zij vindt het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Dat heeft haar doen besluiten de "Opleiding Professional Organizer Particulieren" te volgen bij Els Jacobs van De Huishoudcoach. Nu is zij de drijvende kracht achter Opruimkriebels.

Reserveren
Wilt u meedoen met deze workshop? Aanmelden kan telefonisch, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Opruimen is (g)een kunst! Opruimen is (g)een kunst!