Opvoeden, hoe doe je dat?

Heeft u vragen rondom eten, slapen, driftig of juist angstig zijn, het stimuleren van de zelfredzaamheid of hooggevoeligheid? Vragen rondom de puberteit of social media gedrag? Noor Elgersma, pedagogisch adviseur van het Opvoedsteunpunt, staat in de bibliotheek voor u klaar en geeft u graag antwoord en informatie.

Adviezen en tips
Het opvoeden van kinderen is leuk, en soms ook een uitdaging. De opvoeding doet geregeld een beroep op de flexibiliteit en creativiteit van ouders. Vindt u het fijn om eens met een deskundige van gedachten te wisselen? Noor Elgersma denkt met u mee en geeft adviezen en tips  over de opvoeding van kinderen van 0 t/m 23 jaar.

Aanmelden
Het inloopspreekuur vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Aanmelden is niet nodig.

Centrum voor Jeugd en Gezin Centrum voor Jeugd en Gezin