Opvoedsteunpunt CJG in de bibliotheek

De opvoeding van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen, twijfels en zorgen oproepen. Wanneer je het prettig zou vinden om er eens met iemand over te praten of je zoekt naar een advies of oplossing, dan kun je ervoor kiezen om er met een deskundige over te praten.

Opvoedsteunpunt

Binnen het Centrum Jeugd en Gezin in Ypenburg is Karine de Jong sinds vier jaar pedagogisch adviseur van het Opvoedsteunpunt. Zij denkt mee en geeft adviezen en/of informatie bij vragen rondom de opvoeding van kinderen van 0 t/m 23 jaar. Voorbeelden van onderwerpen waarover je vragen zou kunnen stellen zijn; moeilijke eter, moeilijk in slaap komen, grenzen stellen, gevoelig voor prikkels, angstig, driftig, onzeker zijn, weerbaar worden, zindelijkheid, regels in huis, ruzie tussen kinderen, positief opvoeden, media-opvoeding, seksuele ontwikkeling, hooggevoeligheid, zelfredzaamheid stimuleren, vragen rondom de puberteit, enzovoort.

Deze woensdag is van 14.00 tot 15.00 uur Karine de Jong aanwezig in de bibliotheek en is het mogelijk daar je vragen te stellen.

Voor vragen over opvoeding. Voor vragen over opvoeding.