Parels van de Flora- en de Faunawijken

Ook de deuren van bibliotheek Bomenbuurt staan wagenwijd open tijdens de Parelroute. Loop gerust binnen en neem een kijkje naar de gebakken sloffen van Loes Meijer. De ‘gebakken sloffen’ worden door haar in alle maten en talrijke kleuren gebreid. Ze zijn kleurig, lekker warm en comfortabel. Wilt u weten waarom ze gebakken worden? Ga dan even langs bij Loes in de bibliotheek.  Loes is aanwezig van 12 tot 16 uur. De sloffen zijn ook te koop! En als u er toch bent, maak dan meteen van de gelegenheid gebruik om een rondje door de bibliotheek te maken.

Vind informatie die bij u past over cultuur, literatuur en lezingen en bijzondere activiteiten in bibliotheek Bomenbuurt. Het filiaal organiseert maandelijks een peuterochtend. Onder genot van een kopje koffie/thee brengen we u op de hoogte van onze activiteiten.

Parelroute Parelroute