Paul van Vliet in recordtijd uitverkocht

Wegens overweldigende belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om te reserveren voor het gesprek met Haags Icoon Paul van Vliet op 30 november aanstaande in de bibliotheek in Nieuw Waldeck.

Presentator Fred Zuiderwijk gaat die avond met Van Vliet in gesprek naar aanleiding van diens biografie Brieven aan God en andere mensen. Helaas kan dit unieke optreden door slechts 120 bezoekers worden bijgewoond en zoals verwacht was de belangstelling enorm. De kaarten waren dan ook binnen een half uur na openstelling al uitverkocht.

Wij beseffen dat daarmee ook veel mensen teleurgesteld zullen zijn. U kunt zich eventueel op deze pagina nog wel registeren voor de wachtlijst. U ontvangt dan bericht als er alsnog een plek vrij komt. Reserveren in het filiaal in Nieuw Waldeck is helaas niet mogelijk.

En mocht het toch niet meer lukken dan bent u uiteraard zeer welkom op één van de vele andere bijzondere avonden die wij in Nieuw Waldeck en onze andere filialen organiseren!