Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Peuterweken

- Speciaal voor peuters en kleuters is er van alles te doen in de Haagse bibliotheken tijden de Peuterweken.

De Peuterweken zijn een jaarlijks feestje voor peuters en kleuters. Eerst de Nationale Voorleesdagen (van 23 januari t/m 2 februari), die beginnen met het Nationale Voorleesontbijt. Daarna zijn er vrolijke peutertheaters in alle vestigingen van onze bibliotheek.

Nationale Voorleesdagen

Het jaarlijkse startschot voor de Voorleesdagen is het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 23 januari. U bent in verschillende bibliotheken welkom bij zo’n ontbijt: lekker luisteren naar het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry!, geschreven door Leo Timmers en ondertussen genieten van een lekker broodje. In de weken erna trakteren onze bibliotheken op leuke voorleesochtenden en –middagen, waar peuters en kleuters kunnen meeleven met de leukste prentenboekverhalen van 2019.

Tot je 18e kun je gratis lid worden van de bibliotheek. Nieuwe leden tot 6 jaar krijgen tijdens de Nationale Voorleesdagen een leuke verrassing cadeau.

Peutertheater

Dat is niet alles. Verschillende theatermakers spelen gratis peutervoorstellingen: vrolijk, muzikaal peutertheater dat aansluit op al die leuke voorleesboeken. Elk jaar weer een doorslaand succes! Reserveer snel.

Nieuwsgierig naar wat uw eigen bibliotheek organiseert in de Peuterweken? Bekijk de agenda hieronder of neem in de bibliotheek een programmaboekje mee.

Bibliotheek Den Haag