Platina Yoga: veilig bewegen voor 50+

Bent u 50+ en wilt u actief aan uw gezondheid en ontspanning werken? In deze workshop laat  yogadocent Carla Groen u kennis maken met Platina Yoga.

Platina yoga
Platina Yoga is een combinatie van oefeningen uit de Yoga, Pilates en Fitness. Met deze oefeningen verbetert u uw spierkracht, flexibiliteit, lenigheid, balans en lichaamshouding. De meeste oefeningen worden op een stoel gedaan en zijn daarom voor iedereen geschikt.

Voel je KERN gezond
De les wordt gegeven door Carla Groen, van yogaschool De Dolfijn, voel je KERN gezond. Zij verzorgt sinds 2004 yogalessen in Leidschenveen. Het is ook gewoon gezellig, er wordt wat afgelachen (Els uit Leidschenveen). We doen ook oefeningen voor de nek en schouders, zodat ik makkelijker over mijn schouder kan kijken op de fiets of als ik auto rijd. Wel zo veilig. (Kees uit Leidschenveen).

10.00 uur inloop met koffie
10.30 uur yogales
11.00 uur informatie over yoga
11.30 uur yogales

Reserveren
Wilt u meedoen met deze workshop? U kunt zich telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. Zorgt u voor lekker zittende kleding, bijvoorbeeld een joggingbroek en een T-shirt, sokken en neemt u een handdoek mee?

Ook in bibliotheek Ypenburg
Wilt u deze les graag bijwonen, maar komt de datum u niet uit? Carla Groen geeft deze les op maandag 15 oktober, 10.30 - 12.00 uur, ook in bibliotheek Ypenburg.

Vitaal door yoga Vitaal door yoga