Portret van Erwin Olaf (volgeboekt)

Met een overzichtstentoonstelling vieren het Haags Gemeentemuseum en het nabijgelegen Fotomuseum dit voorjaar de zestigste verjaardag van de beroemde Nederlandse fotograaf Erwin Olaf.  Kunsthistorica Wendy Fossen zoomt tijdens haar lezing in bibliotheek Leidschenveen in op deze digitale beeldmaker en verhalenverteller. U bent van harte welkom.

Palm Springs
Wendy Fossen van Casa dell’Arte  vertelt hoe Erwin Olaf zijn loopbaan is begonnen, hoe zijn vrije werk tot stand komt en wie zijn inspiratiebronnen zijn geweest. Natuurlijk blijft zijn werk in opdracht niet onbesproken. Erwin Olaf heeft het afgelopen jaar veel lof gekregen voor zijn portretten van het koninklijk gezin. Ook besteedt zij aandacht aan zijn allernieuwste werk, de fotoserie Palm Springs.

Wilt u deze lezing bijwonen? Reserveer HIER uw gratis toegangskaarten.

Gemeentemuseum (volgeboekt)
Wilt u de tentoonstelling in het Gemeentemuseum bezoeken? Vrijdag 22 maart biedt bibliotheek Leidschenveen u de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding van 10.30 uur tot 11.30 uur. Klik HIER voor meer informatie.

Palm Springs, The Family Visit, Portrait (The Niece), 2018 Palm Springs, The Family Visit, Portrait (The Niece), 2018 - fotograaf:Erwin Olaf