Real-Time Participatory Policy Making - Border Sessions

In Estonia, automation and digitization of the government have helped make the country more efficient and pushed them as frontrunners in E-government. But have the policies used by the government actually become more inclusive?

Ticket te koop via deze link

Over Tech Culture Festival Border Sessions 2019

woensdag 12 - zaterdag 15 juni

Border Sessions is een progressief platform op het kruispunt van technologie, kunst, wetenschap en maatschappij. Het jaarlijkse tech culture festival bestaat uit 4 dagen gevuld met een multidisciplinair, interactief programma bestaande uit labs, summits en een festivalavond.

De ééndaagse labs en summits vinden plaats op meer dan 15 verschillende locaties in en rondom Den Haag en onderzoeken een breed scala van onderwerpen op het vlak van technologie, duurzaamheid en innovatie. Border Sessions Festival Night vindt plaats in het Korzo Theater op donderdag 13 juni van 18:00 - 23:30. Je kunt meer dan 25 prikkelende sprekers, presentaties en performances vanuit de hele wereld verwachten. Voor het volledige programmaoverzicht, kijk op www.bordersessions.org.

Border Sessions Border Sessions