Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Rondje Cultureel Leidschenveen

Zin in een culturele zondagmiddag? Bibliotheek Leidschenveen is één van de locaties met een podium voor inspirerende kunstenaars die hun werk in de vrije tijd laten zien. Met muzikale optredens, voordrachten en workshops voor volwassenen en kinderen. U bent van harte welkom, ook voor het lenen van boeken.

De Residentband
Collega’s van het ministerie van SZW en het ministerie van VWS vormen samen De Residentband, genoemd naar het gebouw waar de ministeries zijn gevestigd. Zij spelen Top 40 covers van Elvis Presley tot Amy Winehouse. Tijden: 13.00, 14.15 en 15.30 uur.

Willem de Vreede
Schrijver en dichter Willem de Vreede haalt zijn inspiratie uit het dagelijkse leven, waarbij hij vooral gefascineerd is door en zich verwonderd over het mysterie van “mens-zijn” in onze complexe wereld. De Vreede vertelt (13.30 en 14.45 uur) en verzorgt twee keer een workshop Dichten voor niet-dichters (14.00 en 15.15 uur).

Glodie Mbwete
Sinds zijn 15e is rapper Glodie Mbete al bezig met het schrijven van teksten en het opnemen van liedjes. Door wat hij heeft meegemaakt, schrijft hij veel diepgaande teksten en probeert hij een positieve invloed te hebben op de wereld en onze maatschappij. Tijden: 13.45, 15.00 en 16.00 uur.

Letters ontwerpen
Kinderen (4 - 10 jaar) kunnen, van 13.00 - 15.30 uur, hun kunsten tonen tijdens de inloopworkshop van Art-S-Cool. Onder leiding van een kunstenaar ontwerpen zij letters, zodat het mooie initialen worden. Schuif aan als er plek is.  

Kijk op www.cultureelleidschenveen.nl voor  een overzicht van de locaties, het programma en de verschillende kunstenaars.

 

 

Kunstroute door Leidschenveen Kunstroute door Leidschenveen
Bibliotheek Den Haag