Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Streetdance

Laat de zomer maar komen! Want dan is de Culturele Zomerschool weer open in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vanaf 19 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops. Voor volwassenen en voor kinderen. Schilderen, papierknippen, muziek maken, dansen, een excursie (naar Boskoop) en een literaire wandeling. Die gaat natuurlijk door Scheveningen, het is tenslotte Feest aan Zee in de badplaats. Zin in kunst en cultuur in de vakantie? Geef je dan snel op, je bent van harte welkom!

Coole moves
Hou je van dansen? Leer de coolste hiphop moves van echte professionals. En mix ze samen met verschillende dansstijlen binnen hiphop tot een vette dans! Wiedija Hoffmann en Clifton Veldwachter van Double U Dance & INTRO zijn geen onbekende in de danswereld. Van meervoudig Nederlands Kampioen hiphop tot het maken van theater- en televisieproducties. Workshop voor kinderen van 8-12 jaar.

Reserveren
Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. Je kunt je telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.  

 

 

Leer de coolste moves! Leer de coolste moves!
Bibliotheek Den Haag