Taal in de Bibliotheek in Studio B

De bijeenkomsten van "Taal in de bibliotheek" in de Centrale Bibliotheek vinden tegenwoordig plaats in Studio B, op de eerste verdieping.

Wilt u (nog) beter Nederlands leren spreken? Dat lukt als u veel oefent. Dat kan elke dinsdagmiddag in de Centrale Bibliotheek. U ontmoet andere mensen en oefent zo samen de Nederlandse taal. Natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ook vrijwilligers met hun taalmaatje zijn van harte welkom.

Waar en wanneer
U bent welkom in Studio B, op de 1e verdieping van de Centrale Bibliotheek (Spui 68, Den Haag).
Elke dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Niet nodig

Samenwerking
Wij organiseren Taal in de bibliotheek in samenwerking met Taal aan Zee (www.taalaanzee.nl).