Taal in de bibliotheek

Wilt u nog beter Nederlands leren spreken? Dat lukt als u veel oefent. En dat kan in onze bibliotheek! Elke donderdagmiddag (behalve in de zomervakantie) bent u welkom. U ontmoet andere mensen en oefent zo samen de Nederlandse taal. Natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ook vrijwilligers met hun taalmaatje zijn van harte welkom.

Waar

U bent van harte welkom in bibliotheek Wateringse Veld. Reserveren is niet nodig, u kunt altijd binnenlopen, maar zorg wel dat u op tijd bent.

Samenwerking

Wij organiseren Taal in de bibliotheek in samenwerking met Taal aan Zee. De lessen worden gegeven door vrijwilligers van Taal aan Zee.

Informatie over Taal aan Zee: www.taalaanzee.nl

Taal in de bibliotheek Taal in de bibliotheek