Taal in de bibliotheek

Wilt u nog beter Nederlands leren spreken? Dat lukt als u veel oefent. En dat kan in onze bibliotheek! Elke dinsdagmiddag bent u welkom. U ontmoet andere mensen en oefent zo samen de Nederlandse taal. Natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ook vrijwilligers met hun taalmaatje zijn van harte welkom. U hoeft niet te reserveren, maar zorg wel dat u op tijd bent.

Waar
U bent welkom in de Centrale Bibliotheek in de Culturele Ruimte, op de derde verdieping.

Samenwerking
Wij organiseren Taal in de bibliotheek in samenwerking met Taal aan Zee. Informatie over Taal aan Zee www.taalaanzee.nl

Cursisten NT2 die met elkaar de Nederlandse taal oefenen Cursisten NT2 die met elkaar de Nederlandse taal oefenen