Tariefwijziging reserveren met een Sterpas

Op 1 januari 2018 verandert de tarievenstructuur van onze lidmaatschappen. Gelukkig hebben we de prijzen van de verschillende abonnementen gelijk kunnen houden. Er is echter wél een wijziging in de voorwaarden van de Sterpas.

Wat betekent dit voor u?
Met uw Sterpas kon u onbeperkt en gratis materialen reserveren. Dat verandert per 1 januari 2018. U kunt dan per jaar nog 10 reserveringen maken zonder daarvoor te hoeven betalen. Daarna betaalt u per reservering € 0,50.

Waarom nodig?
Wij begrijpen dat deze beperking van gratis reserveringen teleurstellend voor u is. Maar het was nodig om deze wijziging door te voeren. Het reserveringsproces is arbeidsintensief en duur. En het aantal reserveringen liep zo hoog op dat het nog nauwelijks te verwerken was. Wij hopen door deze aanpassing ook onnodig reserveren te voorkomen.

Overstappen naar een ander lidmaatschap
Misschien is deze verandering voor u reden om over te stappen naar een ander, goedkoper lidmaatschap. Dat is op elk moment mogelijk. Op onze website www.bibliotheekdenhaag.nl vindt u een overzicht van alle abonnementen. Bij de balie in uw bibliotheek kunt u een wijziging aanvragen.

Vragen
Heeft u een vraag over deze mail of over iets anders? Stel die dan via klantenservice@bibliotheekdenhaag.nl of aan een medewerker in uw bibliotheek.