Technische storing: Reservering afhalen, boeken inleveren en online lid worden

Vanwege een technische storing zijn van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus verschillende automatische e-mails niet verzonden. Onze excuses voor dit ongemak.

Inleverattendering per e-mail
Het is mogelijk dat u de inleverattendering per e-mail in deze periode niet heeft gekregen, onze excuses daarvoor. De inleverattendering is een extra service, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Desalniettemin zullen wij extra coulant zijn ten aanzien van hierdoor ontstane boetes.

Uw reservering staat klaar e-mail
Waarschijnlijk heeft u in deze periode geen e-mail van ons ontvangen als het door u gereserveerde boek kon worden afgehaald. In de bibliotheek ziet u natuurlijk of uw boek al klaar staat, maar helaas kunnen wij deze e-mails niet opnieuw sturen.

Online lid geworden?
Bent u in deze periode online lid geworden van Bibliotheek Den Haag, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit via deze pagina nogmaals te doen.

Nogmaals onze welgemeende excuses.