Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Tweede toegangskaart Gemeentemuseum gratis

De zomer is begonnen! Tijd voor zon, zee én een dagje Gemeentemuseum. Leden van Bibliotheek Den Haag krijgen met hun bibliotheekpas een zonnige zomerkorting. Bij bezoek aan het museum is het tweede toegangskaartje voor volwassenen gratis op vertoon van de bibliotheekpas. De actie loopt van 14 juli t/m 1 september en is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Feest aan Zee
Deze aanbieding is onderdeel van het themajaar Feest aan Zee. Den Haag viert dat Jacob Pronk precies 200 jaar geleden het eerste badhuis van Scheveningen oprichtte. In het Gemeentemuseum kunt u de tentoonstelling Aan Zee bezoeken met werken van o.a. Jan Toorop en Piet Mondriaan. Maar u kunt ook naar de De Haagse School op Scheveningen. Daar ziet u hoe kunstenaars onze badplaats in de loop van de 19e eeuw wereldberoemd maakten.

Feest aan Zee in de bibliotheek
Bibliotheek Den Haag doet ook volop mee aan Feest aan Zee. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop in één van onze vestigingen, mee met een oude stadsbus naar Scheveningen of de tentoonstelling Baden en Flaneren bezoeken in de Centrale Bibliotheek (2e etage) waar te zien is hoe de strandcultuur en badmode op Scheveningen sinds 1818 zich heeft ontwikkeld.

Een overzicht van al onze activiteiten rond Feest aan Zee vindt u hier.

Bibliotheek Den Haag