UITVERKOCHT! 'Latin Diva' met Izaline Calister

Izaline Calister is een getalenteerde zangeres, componiste en tekstschrijfster met een geheel eigen stijl. Zij is geboren op Curaçao en woont al ruim 25 jaar in Nederland.

Haar muziek is een mix van traditionele muziek van Curaçao en jazz met Afro-Caribische invloeden. Zij wordt terecht ‘de koningin van de Antilliaanse jazz’ genoemd! Een van de hoogtepunten uit haar indrukwekkende staat van dienst is de toekenning van een Edison in 2009.

LATIN DIVA

'Latin Diva' is een theaterervaring met prachtige golden oldies, die op een smaakvolle manier zijn gearrangeerd en die worden gebracht door een groep zeer muzikale mensen, met échte liefde voor deze muziek.

Met dit concert zoekt Calister naar antwoorden op de vraag: ‘hoe wordt je een Latin Diva?’. Daarvoor verdiepte zij zich in de levens en liedjes van de door haar meest bewonderde Latijns- Amerikaanse zangeressen: Mercedes Sosa, Astrud Gilberto, Gloria Estefan en Omara Portuondo van de Buena Vista Social Club.

muzikanten:

Izaline Calister: zang

Marc Bischoff: piano, keyboard, zang

Helene Jank: percussie, zang

Toegang is gratis; reserveren is verplicht en kan HIER online.

Izaline Calister Izaline Calister - fotograaf:Marie-José Eldering