Vacature vrijwilliger DigiTaalPunt Bibliotheek Escamp

Wij zoeken een vrijwilliger die ons kan helpen bij het Digitaalpunt in bibliotheek Escamp.

U krijgt te maken met verschillende (hulp)vragen van onze bezoekers zoals het digitaal aanvragen van zorg, DigiD, het printen van bankafschriften, enz.

Ook eventuele hulp kunnen bieden bij het gebruik van Office programma's (zoals Word en PowerPoint) of andere digitale vraagstukken.

In onze mooie wijk Escamp, krijgt u ook te maken met bewoners van niet-Nederlandse afkomst.

Wat wij van u vragen is geduld, digitale kennis en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

U komt te werken in een leuk team van vrijwilligers en de werkdagen en -tijden gaan in overleg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Irma van der Bij      irma.vanderbij@denhaag.nl

Selma  Knulst          selma.knulst@denhaag.nl

telefoonnummer   070 353 80 30

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij:

Carla Stoops            carla.stoops@denhaag.nl