Vacature vrijwilliger DigiTaalPunt Escamp

Wij zoeken voor de woensdagochtend en de vrijdagmiddag een vrijwilliger die ons kan helpen bij het DigiTaalPunt in Bibliotheek Escamp.

U krijgt te maken met verschillende (hulp) vragen van onze bezoekers zoals het digitaal aanvragen van zorg, een DigiD aanvragen, het printen van bankafschriften  en taalvragen. Ook eventuele hulp kunnen bieden bij het gebruik van Office programma’s (zoals Word en PowerPoint) of andere digitale vraagstukken.

In onze mooie wijk Escamp, krijgt u ook te maken met bewoners van niet-Nederlandse afkomst. Wat wij van u vragen is geduld, digitale kennis en een goede beheersing van de Nederlandse taal. U komt te werken in een leuk team! De werktijden op woensdagochtend zijn (10.00-14.00) en de vrijdagmiddag (14:00-18:00)

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Irma van der Bij    irma.vanderbij@denhaag.nl
Selma Knulst        selma.knulst@denhaag.nl
Telefoonnummer   070-03539824

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij:
Carla Stoops carla.stoops@denhaag.nl