Vacature vrijwilliger Taal in de Bibliotheek // Loosduinen

Bibliotheek Loosduinen zoekt vanaf september 2018 enthousiaste vrijwilligers om onze Taal in de Bibliotheek activiteiten te begeleiden. Taal is een essentieel onderdeel om anderstaligen zo goed mogelijk op weg te helpen in de Nederlandse maatschappij.

Wij zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met anderstaligen en daarnaast zelf goed de Nederlandse taal machtig zijn. Je begeleidt een vaste groep mensen op vrijdagavond van 18:00-20:00 in Bibliotheek Loosduinen. Je wordt door Taal aan Zee geschoold als taalvrijwilliger in drie dagdelen.

Daarnaast kun je als vrijwilliger rekenen op:

• Een inspirerende omgeving
  • Een gratis lidmaatschap van Bibliotheek Den Haag (Basispas)
  • Onkostenvergoeding (5 euro per keer)
  • WA- en ongevallenverzekering tijdens het begeleiden
  • Ondersteuning, scholing en training door professionele medewerkers

Wij vragen van onze Taal vrijwilligers:

• Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • Affiniteit met andere culturen
  • Een goede luisteraar

Wij zijn op zoek naar minimaal drie vrijwilligers die roulerend deze avonden vorm geven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt  u contact opnemen met de contactpersonen van Bibliotheek Loosduinen: Parwaneh Shiri en Yvonne Alberts via loosduinen@bibliotheekdenhaag.nl of 070 - 353 77 40.