Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

VakantiePas: windmolen maken

In de zomervakantie hoef je je niet te vervelen! Met je VakantiePas kun je heel veel leuke activiteiten doen. In bibliotheek Leidschenveen kun je zelf een windmolen knutselen. Voor kinderen van 6 - 9 jaar.

Draaien in de wind
Windmolentjes zijn altijd fascinerend om naar te kijken als ze draaien. Het is ook heel leuk om ze zelf te maken. En niet zo moeilijk. Zeker niet met de hulp van de begeleider van First Choice Events. Je knipt een bouwplaat uit en zet de windmolen in elkaar. Het molentje gaat draaien door de wind. Als er geen wind is, kan je er mee rennen of zwaaien. Dat werkt ook! Door het windmolentje te lamineren is het bestand tegen de regen.

Reserveren
Wil je meedoen met deze workshop? Je kunt je telefonisch aanmelden, bij de klantenservice in de bibliotheek of stuur een mail naar leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen.

VakantiePas
Vergeet niet je VakantiePas mee te nemen. Heb je geen Vakantiepas ontvangen of ben je 'm kwijt? Je kunt voor €2,50 een VakantiePas kopen in de bibliotheek.

 

Ontdek je talenten met de VakantiePas! Ontdek je talenten met de VakantiePas!
Bibliotheek Den Haag