Voorleesontbijt met de Music Monkeys van Josette Kant

Na een heerlijk ontbijtje gaan we zingen, dansen en muziek maken!

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Een huis voor Harry, geschreven door Leo Timmers, is verkozen tot Prentenboek van het jaar 2019 en zal centraal staan tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019.

Voor bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven heeft Josette Kant hiervoor een speciale editie van de Muzikale Verhalenkamer opgezet.
Hiermee combineert zij haar huidige passie muziekles geven met haar oude liefde: het jeugdbibliotheekwerk.

Ouders/begeleiders kunnen met deze activiteit meedoen, gezellig!

www.musicmonkeys.eu

www.facebook.com/musicmonkeys