Voorlezen uit de Prentenboek TopTien!

Tijdens de periode van de Nationale Voorleesdagen en Peuterweken wordt er natuurlijk ook voorgelezen op de woensdagmiddagen (14:00 - 15:00 uur).

Vandaag is het prentenboek De kale boom aan de beurt. Het ontroerende verhaal is geschreven en geïllustreerd door Tamara Bos en Barbara de Wolf.

Het is lente en de bomen krijgen nieuwe blaadjes. Alleen Beuk niet. Beuk voelt zich niet lekker en blijft kaal. Hij wordt er verdrietig van. Gelukkig hebben Meisje Eekhoorn en Klein Konijn een heel goed plan en voelt hij zich al gauw een stuk beter.

Kom luisteren en ook vandaag maken we weer een mooi knutselwerkje.

De Prentenboek TopTien voor De Nationale Voorleesdagen 2019 De Prentenboek TopTien voor De Nationale Voorleesdagen 2019