Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Voorlichting Stichting Aarde-Werk 65+

Speciaal voor Ouderen in de Wijk organiseert Stichting Aarde-Werk een bijeenkomst waarin u voor enkele honderden euro’s aan besparingstips en informatie over gezond en veilig wonen krijgt. Doe dus mee en ontvang een gratis Energiebox ter waarde van € 70,-, waarmee u minimaal € 300,- kunt besparen!

We beginnen met een voorlichting van een uur, daarna worden de energieboxen persoonlijk met een energiecoach samengesteld. Een gesprek met een energiecoach duurt ca. een half uur, de overige deelnemers drinken dan een lekker kopje koffie en gaan verder in dialoog met de voorlichtster. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, u kunt zich aanmelden bij een van onze gastvrouwen.

Ouderen in de wijk
Met het project Ouderen in de Wijk willen de bibliotheken in de vier grote steden samen met hun lokale partners ouderen helpen hun persoonlijke sociale netwerken en competenties te versterken om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Het project wordt in Den Haag uitgevoerd vanuit bibliotheek Escamp waar ouderen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten. De ruimte wordt multifunctioneel, passend bij de diversiteit van de doelgroep; discussiëren, cursussen, workshops, lezingen, (samen) krantje lezen, televisie kijken en ontmoetingen kunnen daar allemaal plaats vinden.


 


Ouderen in de Wijk Ouderen in de Wijk
Bibliotheek Den Haag