Vrije Vogels in de lente

Krokus Kabaal, het leukste kinder- en kunstfestival in Den Haag! In de voorjaarsvakantie is er op 10 locaties een rondreizend programma van voorstellingen en activiteiten voor kinderen. In bibliotheek Ypenburg maak je onder leiding van een kunstenaar van Art-S-Cool je een kleurrijke vogel. Workshop voor kinderen vanaf 7 jaar.

Fantasierijke vogels
Ben je creatief en gebruik je graag je fantasie? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Maak je eigen vrije vogel en versier deze met kleurige vleugels en staart. De vogels worden in de bibliotheek opgehangen, zodat er een kleurrijk en groot schilderij ontstaat.

Reserveren
Kom je ook? Je kunt je telefonisch aanmelden, via ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Vrije vogels in de lente Vrije vogels in de lente