WIJZIGING 'Verdwaald': muzikale voorstelling voor peuters

KATIUSCIA PRINCIPATO IS HELAAS GEBLESSEERD. GELUKKIG HEBBEN WIJ EEN HEEL GOED ALTERNATIEF KUNNEN VINDEN EN GAAT DE VOORSTELLING GEWOON DOOR!

De Toren van Geluid speelt:

'Een huis voor Harry'

Harry gaat op pad
Van zolder naar benee
Een rondje door de kamer
Dan is hij wel tevree

Huis vol avontuur
Binnen is het goed
Hij zou echt niet weten
Wat hij buiten moet!

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig.

Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag..

Het gezelschap maakte met veel succes eerder o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom en de voorstelling Ssst! De tijger slaapt (prentenboek van het jaar 2018).

Meemaken?

De voorstelling is voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar. Toegang is gratis voor leden van de bibliotheek, wel heel graag reserveren. Van harte welkom!

Eén vlinder is genoeg voor een avontuur... Eén vlinder is genoeg voor een avontuur...