Week van de Mediawijsheid

- De razendsnelle ontwikkelingen in de digitale wereld vragen om kennis. In de Week van de Mediawijsheid (16 t/m 23 november) is de bibliotheek de plek bij uitstek om deze te vergaren.

Met de opmars van de smartphone (en andere apparaten) is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws of met volgers delen wat u vandaag hebt meegemaakt? Het kan allemaal!

De razendsnelle ontwikkelingen in de digitale wereld vragen om kennis. In de Week van de Mediawijsheid (16 t/m 23 november) is de bibliotheek de plek bij uitstek om deze te vergaren. Jong en oud kunnen een week lang leren over alles wat met ‘mediawijsheid’ te maken heeft. Van privacy(instellingen) op apparaten, tot programmeren en leren omgaan met een tablet.

Over de Week van de Mediawijsheid
Tijdens deze landelijke week met dit jaar als motto ‘Heb jij het onder de duim?’ wordt aandacht besteed aan alles wat met (nieuwe) media te maken heeft.