Workshop E-books downloaden en lezen op je tablet

Eindelijk tijd voor die stapel boeken tijdens de vakantie! Wel een beetje zwaar in uw koffer. Overwogen om e-books mee te nemen? Een e-book weegt niks, neemt geen extra ruimte in én ze kunnen niet vuil of beschadigd raken. Bovendien zijn e-books ook instelbaar: lettertype, lettergrootte en schermcontrast kunt u instellen naar wens.

Bij deze workshop maakt u kennis met een aantal apps om e-books te lenen en lezen op uw tablet. De Vakantiebieb app bijvoorbeeld biedt gratis e-books aan tijdens de schoolvakantieperiode. Met de online bibliotheek app kunt u een aantal boeken per jaar lenen mits u lid bent van de bibliotheek.
Voor degene die het leuk vindt wordt ook een luisterboek app aangeboden door de online bibliotheek.

Wilt u meer weten? Kom dan naar onze bijeenkomst!

Het is handig om uw eigen tablet mee te nemen. Een tablet lenen kan ook, graag even aangeven bij het aanmelden!

Vakantiebieb en meer Vakantiebieb en meer