Workshop: 'Meer plezier en vitaliteit'

Ook dit jaar biedt bibliotheek Scheveningen weer de mogelijkheid om in de bibliotheek workshops te volgen van Indigo Preventie! Dit voorjaar zijn er drie workshops: 'Meer plezier en vitaliteit', ‘Communicatie’ en 'Zin in je leven'.

'Meer plezier en vitaliteit'

Soms voel je je wat verpieteren. Hoe kun je dit weer vlot trekken? In deze workshop kijken we naar verschillende onderwerpen die je plezier en je vitaliteit beïnvloeden.
Dit brengt ieder voor zich in kaart. Zo weet je beter waar je tevreden over bent en wat méér aandacht verdient. Daarna gaan we gezamenlijk tips en ideeën uitwisselen en bespreken. Tot slot maak je een plan om te komen tot meer vitaliteit en plezier in je eigen leven.

Indigo Preventie

De workshop is op maandag 4 maart 10.00-12.00 uur. De workshops van Indigo Preventie bieden in een informele sfeer tips voor een prettiger leven. Deelname is gratis. Wel graag tijdig reserveren want het aantal plaatsen is beperkt!

...maar hoe precies? ...maar hoe precies?